Łukasz Mazurek

>> wróć do listy osób
 
  • Łukasz Mazurek
  • Łukasz Mazurek

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1979
Wzrost 183 cm
Waga 77 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Gra na pianinie/fortepianie
Gra na gitarze
Prawo jazdy B
Jazda konna
Szermierka
Pływanie
Siatkówka
Koszykówka
Języki obce niemiecki
hiszpański
angielski u.s.a.
Taniec Podstawy
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Tworzy również z:
SINATRA Projekt
Resume Wykształcenie:

2007 - Dyplom Państwowej Wyższej Szkoły Teatralnej w Krakowie
2003 - Dyplom Studium Wokalno - Aktorskiego im. D. Baduszkowej w Gdyni

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2012 - HARDY BUCKS THE MOVIE (rola: Celnik), reż.: M. Cockayne
2009 - AWANS (rola: Agent), reż.: P. Chojnacki
2009 - KRÓLOWA ŚNIEGU (rola: Bobi), reż.: M. Michalski
2003 - UBU KRÓL (Obsada aktorska), reż.: P. Szulkin

Spektakle:

2015 - CABARET (rola: Mistrz Ceremonii), reż.: W. Zawodziński/Teatr Powszechny w Radomiu;
2015 - KOLACJA DLA GŁUPCA (rola: F. Pignon), reż.: Z. Rybka/Teatr Powszechny w Radomiu
2014 - PRZENIKANIE (rola: Józio), reż.: W. Śmigasiewicz/Teatr Powszechny w Radomiu
2014 - WESELE (rola: Poeta), reż.L M. Grabowski/Teatr Powszechny w Radomiu
2014 - PIAF (rola: Louis Leplee), reż.: T. Dutkiewicz/Teatr Powszechny w Radomiu
2014 - DAJCIE MI TENORA (rola: Max), reż.: M. Sławiński/Teatr Powszechny w Radomiu
2013 - SKRZYPEK NA DACHU (rola: Sasza), reż.: M. Korwin/Teatr Powszechny w Radomiu
2013 - ANNA KARENINA (rola: Tuszkiewicz), reż.: G. Lifanov/Teatr Powszechny w Radomiu
2013 - WIECZÓR TRZECH KRÓLI (rola: Błazen), reż.: J. Jabrzyk/Teatr im. W. Bogusławskiego w Kaliszu
2013 - ŻYCIE TO NIE TEATR (Obsada aktorska), reż.: J. Satanowski/Teatr Nowy w Poznaniu
2012 - DYSKRETNY UROK BURŻUAZJI (rola: Antyczłowiek), reż.: M. Liber/Teatr Nowy w Poznaniu
2012 - POPERA (rola: Kac), reż.: A. Nowicka/Teatr Nowy w Poznaniu
2011 - OBSŁUGIWAŁEM ANGIELSKIEGO KRÓLA (rola: Krawiec; Kapitan; Cygan), reż.: P. Cieślak/Teatr Nowy w Poznaniu
2010 - LOBOTOMOBIL (rola: Inna Wersja Salomona), reż.: J. Wiśniewski/Teatr Nowy w Poznaniu
2010 - W SOBOTĘ O ÓSMEJ (rola: Nazima Bej), reż.: M. Puchalski/Teatr Nowy w Poznaniu
2009 - KOLACJA NA CZTERY RĘCE (rola: Schmidt), reż.: O. Lubaszenko/Teatr Nowy w Poznaniu
2008 - SEN NOCY LETNIEJ (rola: Puk), reż.: W. Kościelniak/Teatr Nowy w Poznaniu
2008 - OPERA KOZŁA (rola: Murzyn Joe), reż.: Janusz Wiśniewski/Teatr Nowy w Poznaniu
2008 - ARKA NOEGO, CZYLI NOWY KONIEC EUROPY (rola: Czajkowski), reż.: J. Wiśniewski/Teatr Nowy w Poznaniu
2008 - BURZA (rola: Ariel), reż.: J. Wiśniewski/Teatr Nowy w Poznaniu
2007 - RYSZARD III (rola: Clarence), reż.: J. Wiśniewski/Teatr Nowy w Poznaniu
2007 - OPERETKA (rola: Hrabia Szarm), reż.: M. Grabowski/Teatr STU w Krakowie
2007 - spektakl dyplomowy SEN NOCY LETNIEJ (rola: Puk), reż.: W. Kościelniak
2005 - WAMPIR (rola: Zenon), reż.: W. Raźniak
2003 - JEZUS CHRIST SUPERSTAR (Obsada aktorska), reż.: M. Korwin/Teatr Muzyczny w Gdyni